Menu

Wekelijks wisselende lunchmenu €29,5

Voorgerecht: Shii-take/ Rammenas/ Boschampignon Dashi

Hoofdgerecht: Iberico/ Gerookte Puree/ Chimichurri/ Peterseliewortel

Voorgerechten

Rode Biet "van 't Vier" (vegi)...................................... € 16.00

Sesam/ Kikkererwt

Zeebaars "Tartaar"...................................................... € 20.00

Groene Curry & Kokos-Sorbet/ Pinda/ Zeebanaan

Forel "Warm Gerookt"................................................... € 20.00

Bereidingen van Boerenkool

Hert "Tartaar"................................................................... € 20.00

Trompette de la Mort/ Girolle

Desserts

Dame Blanche "Vier"....................................................... € 12.00

Vanille/ Gerookte Chocolade/ Hooiroom

Millefeuille............................................................................ € 12.00

Appel/ Karamel/ Kaneel Roomijs

Mokka-Hazelnoot.................................................................. € 12.00

Mokka Roomijs/ Hazelnootmousse

Hoofdgerechten

Vis (Volgens Aanvoer)...................................................... € 30.00

Vichysoisse/ Prei/ Aardappel/ Truffel

Fazant...............................................................................€ 33.00

Hokkaido-Pompoen/ Fine Champagne

Picanha (rund)................................................................ € 31.00

Koolrabi/ Wortel/ Béarnaise

Schorseneer (vegi).......................................................... € 27.00

Gegrild in 't Vier en à Brun/ Shii-Take