Menu

Wekelijks wisselende lunchmenu €29,5

Voorgerecht: Rode Biet/ Sesam/ Kikkererwt

Hoofdgerecht: Bavet (rund)/ Peulvruchtensalade/ Friet/ Gerookte Mayo

Voorgerechten

Tomaat......................................................................... € 17.00

Gerookt/ Bouillon/ Sorbet Basilicum

Sardines "van 't Vier".................................................. € 20.00

Prinsessenboon/ Rode Ui

Kalfstong.................................................................. € 20.00

Rucola/ Chioggia BIet

Escargot................................................................. € 19.00

Venkel/ Waterkers/ Vidé

Desserts

Dame Blanche "Vier"....................................................... € 12.00

Vanille/ Gerookte Chocolade/ Hooiroom

S'mores.................................................................................... € 11.00

Chocolade/ Marshmallow

Braambes....................................................................... € 11.00

Vers & Roomijs/ Oostindische Kers

Hoofdgerechten

Vis (Volgens Aanvoer)...................................................... € 30.00

Oesterzwam “Kroket & van ‘t Vier”/ Walnoot/ Yoghurt/Tahini

Filet Pur van Kalf..........................................................€ 35.00

Spitskool/ Bbq-saus/ Aardappel-Courgetterösti

Broccoli (Vegi).................................................................... € 26.00

“Gegrild & Couscous”/ Aïoli/ Look /Citroen

Eend............................................................................. € 33.00

Borstfilet/ Bout “Confit”/ Warmoes/ Stro Aardappel